• Inregistrare domenii la cel mai bun pret si gazduire site-uri web pe servere performante. Tel: 0248.28.00.41 0310.80.03.11 0755.70.00.71
  • Administrare cont

Termeni si conditii

CONTRACT DE ACCEPTARE A TERMENILOR SI CONDITIILOR

I. PARTILE CONTRACTANTE

1.1. S.C. RADIAL S.R.L.,, cu sediul social in Pitesti, str. Liviu Rebreanu, nr. 2, judet Arges, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J.03/2012/1992, cod fiscal: RO134010, in calitate de PRESTATOR al serviciilor de gazduire si inregistrare domenii care pot fi contractate si cumparate prin intermediul www.svh.ro, pe de o parte, şi
1.2. Utilizator care defineste orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile www.svh.ro. Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda. Comanda reprezinta cererea adresata SVH de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire web sau inregistrare domenii in calitate de beneficiar, pe de alta parte, au convenit sa incheie prezentul contract de prestari servicii, cu respectarea urmatoarelor clauze:

II. OBIECTUL CONTRACTULUI
2.1. Termenii prezentati mai jos au valoare de contract si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative: * OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta; * Legea Nr. 365/2002 privind comertul electronic. Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de SC RADIAL SRL prin intermediul SVH (www.svh.ro).
2.2. Prezentul document defineste cadrul in care SVH este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre SVH si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor SVH presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.
2.3. SVH isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract, acest lucru neconstituind un motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor de hosting.
2.4. In cazul domeniilor romanesti sau internationale, datele se transmit catre autoritatile emitente a acestor domenii (ROTLD, ICANN, Eurid, sau autoritati internationale care emit diverse domenii). Regulile de afisare a datelor personale in cazul acestor domenii revin acestor autoritati.
2.5. Inregistrarea domeniilor se face in conformitate cu regulile generale impuse de ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers). In functie de tipul domeniului, administratorul TLD (Top Level Domain) impune reguli clare de inregistrare si utilizare a domeniilor de internet.
Reguli de Inregistrare
Contract pentru Inregistrare
2.6. Pentru domeniile romanesti .RO – SVH are parteneriat cu RoTLD (Romanian Top Level Domain) si inregistrarea domeniilor din Zona .RO presupune citirea si acceptarea tuturor regulilor impuse si reglementate de RoTLD. Datele de inregistrare a domeniilor se transmit catre autoritatea emitenta a domeniilor .ro, RoTLD.
2.7. Pentru domeniile .EU – SVH furnizeaza servicii de inregistrare, reinnoire si transfer al domeniilor .EU in conformitate cu regulile impuse de EURid (European Registry of Internet Domain Names) iar inregistrarea domeniilor .EU presupune citirea si acceptarea tuturor regulilor impuse si reglementate de EURid. Politica de inregistrare .eu Termenii si conditiile .eu
2.8. In cazul domeniilor Internationale – SVH furnizeaza servicii de inregistrare, reinnoire si transfer al domeniilor Internationale, prin parteneriatul cu eNom (eNom, Inc. Chicago, IL), in conformitate cu regulile specifice fiecarui tip de domeniu, reguli impuse de administratorii TLD (Top Level Domain).
. COM – Domenii cu scop comercial. Se aplica regulile ICANN – COM.
. NET – Domenii pentru retele, general sau comercial. Se aplica regulile ICANN – NET.
. ORG – Domenii pentru organizatii sau comercial. Se aplica regulile ICANN – ORG.
. BIZ – Domenii pentru firme sau uz comercial. Se aplica regulile ICANN – BIZ.
. INFO – Domenii cu scop general. Se aplica regulile ICANN – INFO.
. US – Domenii doar pentru Statele Unite ale Americii. Se aplica regulile usTLD.
. UK – Domenii doar pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Se aplica regulile Nominet.
. IN – Domenii India. Poate fi inregistrat indiferent de tara.
. NAME – Domenii pentru nume propri. Se aplica regulile ICANN – NAME.
. MOBI – Domenii dispozitive mobile. Detalii MOBI.

III. COMANDA, PLATI SI FACTURARE
3.1. Orice comanda se face online pe pagina web SVH (www.svh.ro). Clientii trebuie sa completeze in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare. Pentru neplacerile cauzate de furnizarea clientilor a unor informatii incorecte sau incomplete, SVH nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma.
3.2. Informatii privind Protectia Datelor Personale:
Clientul are obligatia sa citeasca Nota de informare privind Protectia Datelor Personale, http://www.svh.ro/confidentialitate, inainte de a continua procesul de comanda si trimitere a datelor catre SC Radial SRL.
3.3. Dupa finalizarea comenzii se trimite în mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa în formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila online, in format pdf, printabila, in contul de client. Factura proforma nu are valoare contabila.
3.4. Clientul va achita contravaloarea serviciilor in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.
3.5. Toate facturile proforme se vor trimite prin email iar o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.
3.6. Dupa efectuarea platii se emite factura fiscala. Facturile fiscale se expediaza in format electronic „PDF” prin e-mail in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 106/2007, pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 703 din 18/10/2007 la art 155 se adauga urmatorul alineat: (11) Romania va accepta documentele sau mesajele pe suport hartie ori in forma electronica drept facturi. Legea nr. 148/2012 privind inregistrarea operatiunilor comerciale prin mijloace electronice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 509 din 24 iulie 2012, factura in forma electronica este documentul ce caracterizeaza in mod unic si neechivoc schimbul sau vanzarea de bunuri ori servicii, semnat cu semnatura electronica si purtand marca temporala, care contine datele cuprinse in formularul facturii si care este emis si gestionat utilizand sisteme informatice.”
3.7. Facturile fiscale emise sunt disponibile in format PDF si in contul de client la sectiunea „Facturi Fiscale Facturile mele”.
3.8. SVH recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii ce atesta acest lucru prin fax la 0310 80 03 11 sau prin e-mail la contact@svh.ro. Clientii beneficiaza de serviciile SVH in max 24 de ore de la confirmarea platii.
3.9. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 7 zile de la data scadentei de plata a facturii proforme daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.
3.10. Stergerea Contului – Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire web dupa trecerea a 30 zile de la data scadenta a facturii proforme daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a acestui termen este la discretia noastra.
3.11. Plata (Direct sau Transfer Bancar) – Toate facturile si platile directe (plata cu numerar) sau prin transfer bancar (OP, Depunere Numerar la Banca Raiffeisen Bank, ING Bank sau Mandat Postal) catre SVH sunt procesate in LEI. Preturile afisate pe acest site sunt in EURO fara TVA, si pot fi eronate, datorita modificarilor cursului valutar. Va rugam sa verificati valoarea, folosind cursul de schimb din data efectuarii comenzii.
3.12. Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont de client si servicii asociate (beneficiar al oricarui serviciu prestat de SVH), cu sau fara notificare prealabila, daca se constata vreun abuz de orice fel, sau daca exista posibilitatea vreunui litigiu ce poate afecta, de orice natura, societatea noastra. In cazul solutionarii litigiilor aparute, se poate ridica masura suspendarii sau terminarea serviciului, conform deciziilor legale.
3.13. Daca se constata folosirea unor date false, invalide, la inregistrare, ne rezervam dreptul de a anula orice cont/serviciu.
3.14. Plata Online (Card Credit sau Debit) – Platile online sunt efectuate prin intermediul www.payu.ro si sunt supuse unor termeni si conditii.
3.15. Pentru cazul platilor online, efectuate cu credit/debit card si/sau PayPal, se percepe un comision de 4% din valoarea totala a tranzactiei, reprezentand contravaloarea serviciilor de procesare tranzactie.

IV. TERMENI SI CONDITII
4.1. Termenii si conditiile se aplica in mod automat tuturor clientilor pentru serviciile oferite de SVH, inclusiv prin intermediul unui tert sau la oricare partener comercial. Abonarea la serviciile SVH presupune ca sunteti de acord cu politicile prevazute in acest document. De aceea va recomandam citirea cu atentie a acestora. SVH va face toate eforturile rezonabile pentru a oferi un serviciu de calitate clientilor.

V. CONFIDENTIALITATE
5.1. Toate datele si informatiile furnizate de clienti, atat la momentul inregistrarii pe site, cat si ulterior, sunt confidentiale. Aceste date sunt necesare si vor fi folosite in scopul furnizarii serviciilor comandate (notificari, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o forma trasmise tertilor sau folosite in alte scopuri.
5.2. Confidentialitatea se extinde si asupra fisierelor, email-urilor, bazelor de date sau asupra oricaror alte informatii incarcate sau create pe servere, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001).
5.3. SVH se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa de email contact@svh.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
5.4. SVH certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere SVH sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere SVH sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere SVH sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website (www.svh.ro) este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de GECAD ePayment International.
5.5. Securitatea datelor personale. Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SVH pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
5.6. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
5.7. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC Radial SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa NU furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru folosirea relatiei de afaceri dintre client si SC Radial SRL.
5.8. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC Radial SRL si GECAD ePayment International garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, nici un moment, pe serverele SC Radial SRL . In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa, sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod / parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

VI. OBLIGATIILE PARTILOR
6.1 Drepturile si obligatiile Beneficiarului (clientului) sunt urmatoarele:
6.1.1. Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact din panoul de control, panoul de client si datele de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite în comunicare, ca rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
6.1.2. Clientul este responsabil pentru mentinerea în conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.
6.1.3. Clientul poate sa salveze istoricul de acces (.. /access-logs) folosind optiunea disponibila in panoul de control. Istoricul de acces cuprinde datele persoanelor care au accesat situl prin interfata http si / sau ftp.
6.1.4. Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate (update sau pach) la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverul SVH. De asemenea clientul are obligativitatea sa faca actualizarea scripturilor folosite in termen de 24 ore de la sesizarea SVH. In caz contrar SVH isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului fara o notificare prealabila.
6.1.5. Este responsabilitatea clientului de a se asigura ca dispune de fonduri suficiente pentru a putea efectua plata pentru serviciile dorite. SVH nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudiciile suferite de clienti datorita insuficientei de fonduri in contul acestora pentru achitarea serviciilor catre Radial.
6.1.6. Clientul isi asuma raspunderea proprie pentru mentinerea si siguranta copiilor de siguranta., Cu ajutorul interfetei CPanel va puteti face foarte usor si rapid un back-up al site-ului pe care il detineti, dupa care il puteti salva in propriul calculator.
6.1.7. Clientul are responsabilitatea de a arhiva si descarca, din panoul de control, al istoricul de acces al sit-urilor (../access log ).

6.2 Drepturile si obligatiile Prestatorului sunt urmatoarele:
6.2.1. Fiecare cont de gazduire beneficiaza gratuit de back-up zilnic al site-ului dvs. Daca intampinati probleme cu pierderea de date sau cu virusarea site-lui, SVH, la solicitarea scrisa a dvs., va ofera o copie foarte recenta a site-ului dvs. in cel mai scurt timp.
6.2.2. Atentie! Nu oferim garantia integritatii backup-urilor sau a existentei acestora, deoarece lipsa integritatii unui singur fisier, sau existenta unui fisier corupt, poate intrerupe sau distruge procesul de stocare a copiilor de siguranta. Nu ne asumam raspunderea asupra denaturarii sau pierderii copiilor de siguranta.
Cu ajutorul interfetei CPanel va puteti face si dvs. foarte usor si rapid un back-up al site-ului pe care il detineti, dupa care il puteti salva in propriul calculator, asumandu-va raspunderea proprie pentru mentinerea si siguranta copiilor de siguranta.
6.2.3. De la plasarea comenzii, clientii au dreptul la rambursarea integrala, in termen de 30 zile. Aceasta lucru se poate face printr-o solicitare prin e-mail la adresa: office@svh.ro. Solicitarea trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele solicitarii rambursarii si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni. Nu se ofera rambursare cand contul este suspendat, urmat de anulare, contul dvs. consuma prea multe resurse si acesta este urmat de suspendare sau in cazurile prezentate la cap. VII. GARANTIA RETURNARII BANILOR.
6.2.4. SVH se obliga sa ofere suport tehnic gratuit tuturor clientilor, pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.
6.2.13. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.svh.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.svh.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.svh.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

VII. GARANTIA RETURNARII BANILOR
7.1. De la plasarea comenzii, clientii au dreptul la rambursarea integrala, in termen de 30 zile. Aceasta lucru se poate face printr-o solicitare prin e-mail la adresa: office@svh.ro. Solicitarea trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele solicitarii rambursarii si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni.
7.2. Garantia de rambursare a platii in termen de 30 zile, NU se aplica in cazurile:
– in care s-a utilizat deja 50% din serviciul solicitat;
– la inregistrarile de domenii internationale (.com; .net; .org etc);
– la inregistrarile domeniilor .ro (exceptie in cazul conturilor neactivate in 30 zile);
– cazurile unui cont pentru care s-a stabilit, de comun acord, un sistem de plata lunar;
– in cazul in care contul de gazduire a incalcat termenii si condiile anterior solicitarii de rambursare.
7.3. Pentru conturile la care s-a stabilit, de comun acord, un sistem de plata anual, rambursarea se va face prin esalonarea platii, luandu-se in calcul doar lunile intregi, iar suma totala rambursata va fi egala cu suma totala platita de la client, din care se scade suma cuvenita noua, pentru fiecare luna in care clientul a beneficiat de serviciile noastre, fara aplicarea discountului acordat pentru plata in avans pe un an.
7.4. In cazul in care anularea se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor Termene si conditii, rambursul nu se va efectua.

VIII. UTILIZARE MALITIOASA
8.1. Pornografia şi materiale legate de sex sunt interzise pe serverele SVH. Aceasta include pagini care ar putea include continut sexual, sau legaturi catre continut pentru adulti in alta parte. Aceasta este de asemenea valabila pentru pagini care promoveaza orice activitate ilegala sau continut care ar putea avaria serverele SVH sau orice alt server de pe internet. Legaturi catre aceste materiale sunt interzise. Exemple de legaturi sau continut inacceptabil:
– Software piratat
– Situri care fac streaming si situri care servesc programe tv gratis si nu numai
– Produse legate de mesaje nesolicitate / SPAM
– Pornografie/Nuditate/Continut pentru adulti
– Situri de torrente
– Camerele de Conversatie (Chat Rooms)
– Situri de statistici (gen trafic.ro)
– Pagini legate de Hacking/Cracking
– Warez si/sau MP3-uri fara drepturi de autor
– Scripturi de gazduire, hosting, free hosting (gen rapidshare.com)
– Pagini cu continut sau legaturi catre materiale ce pot fi considerate daunatoare sanatatii/ sigurantei/ prosperitatii publicului. Cum ar fi, dar nu numai: Cartea de bucate a Anarhistilor, creearea bombelor, informatii despre arme, sau orice ar putea fi considerat daunator sau ilegal.
– SPAM/Mesaje comerciale nesolicitate
– Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de noi va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin metode “opt-in” si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Nu pot fi operate « Safelists » sau alte liste de email care au legatura cu activitati de promovare. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.
8.2. CHAT-ROOMS
Pe serverele noastre este permisa numai utilizarea acelor scripturi pentru chat room-uri pe care le gasiti in panoul de control propriu. Orice alte scripturi vor fi dezactivate, iar in cazurile grave sau repetate contul va fi suspendat. O exceptie de la aceasta prevedere o constituie scripturile bazate INTEGRAL pe applet-uri care sunt downloadate si rulate pe sistemul clientului.
8.3. Utilizarea contului
Sub nici o forma serverele noastre nu vor fi utilizate pentru gazduirea, comunicarea, referirea, sau directionarea catre nici unul (una) din urmatoarele:
Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen
Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert
Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase
Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, etc)
Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi
Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura
Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale
Orice continut considerat de noi ca fiindu-ne daunator
8.4. Scripturi interzise
Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:
– UltimateBBS
– IkonBoard
– Toate versiunile de forum YABB
– Scripturi pentru proxy
– Scripturi pentru IRC
– Anonimizator
– Chat room-uri, fara a include scripturile standard din panoul de control
– PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi
– FormMail
8.5. UTILIZAREA RESURSELOR
Procesor si memorie
Orice cont este monitorizat pentru urmarirea consumului de resurse de pe server.
In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse de pe server, clientul va fi contactat de noi pentru a discuta in aceasta privinta.
Daca un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara o informare prealabila, pentru a mentine buna functionare a serverului.
8.6. Transfer de date si spatiu web alocat
Clientii pot solicita imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Responsabilitatea clientului este de a ne contacta din timp pentru solicitarea maririi resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului, coform preturilor afisate pe www.svh.ro. In cazul in care se atinge limita resurselor alocate, conturile sunt suspendate automat. Reactivarea se face manual, interventie facuta de noi la cererea dvs.
Marimea atasamentelor si a mesajelor expediate/primite
Pentru 0 functionare buna a serviciilor, s-a ales o limita de 10 MB (atasament si marime generala a mesajelor primite, receptionate).
Aceasta limita asupra mesajelor primite, respectiv expediate, este prestabilita.
8.7. Reselleri
In cazul in care un cont revandut incalca prevederile de la capitolul 8, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont, depunand toate eforturile pentru a-l informa pe reseller (clientul nostru) asupra faptelor si motivelor noastre. Utilizatorul final nu va fi contactat de SVH.
8.8. Afaceri
8.8.1. Pentru pachetele de gazduire Web Advance si Web Ultra, SVH isi rezerva dreptul de a accepta sau refuza solicitarea clientilor, in functie de continutul site-urilor. Se ot suspenda sau incheia contractele cu clientii in cazul nerespectarii ulterioare a conditiilor, fara o notificare prealabila.
Pentru pachetele de gazduire Web Ultra, nu sunt acceptate urmatoarele categorii de site-uri:
• reseller gazduire;
• reseller domenii;
• reseller magazine virtuale;
• motoare de cautare
• site-uri cu continut sexual explicit;
• gazduire e-mail gratuit;
• servicii IRC (Internet Relay Chat);
• free download;
• aplicatii „mailing list” sau aplicatii de tip: spoofing, proxy, hacking, sniffing, warez (mp3, avi, etc);
8.8.2. Este interzisa folosirea serverelor noastre ca suport de stocare ( ex. mp3, avi – filme, muzica etc).
8.8.3. In cazul pachetelor de gazduire sharing (Standard, Start, Advance, Ultra), sub nici o forma nu se vor accepta utilizatori cu consum de resurse foarte mari. Notiunea „shared” implica resurse impartite.

IX. COMUNICAREA CU CLIENTII SVH
9.1. Comunicarea cu clientii se desfasoara pe mail, fax, telefon voce, SMS sau alte canale de comunicare utilizand datele comunicate de client la efectuarea comenzii sau ulterior.
9.2. Clientul este de acord sa primeasca orice informatie privind serviciile, emiterea facturilor proforme, notificare de neplata, suspendare a serviciilor sau alte comunicari legate de activitatea SVH pe oricare din canalele de comunicare de mai sus.
9.3. Comunicarea cu clientii se rezuma doar la serviciile oferite de SVH si nu va avea scopuri publicitare, decat in situatia in care clientul isi exprima acordul in acest sens.

X. RASPUNDERE LIMITATA
10.1. In situatia indisponibilitatii temporare a serverelor noastre, cauzata de orice motiv, nu putem fi considerati responsabili pentru eventualele daune cauzate, deteriorare sau pierdere de date.
Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii si / sau daune, fara a se limita la acestea, cauzate tertilor, rezultate ca o consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.
10.2. Ne rezervam dreptul de a refuza orice client care prin comportamentul sau actiunile sale aduce prejudicii, de orice fel, firmei RADIAL SRL, implicit SVH.
10.3. Nu putem fi considerati responsabili cu furnizarea catre clienti a istoricului de acces al sit-urilor (../access log ), aceste lucru putand fi efectuat (arhivat si descarcat) de catre client din panoul de control.
10.4. Pentru utilizarea scripturilor gratuite oferite clientillor, nu oferim suport tehnic. Ne rezervam dreptul de a renunta, in orice moment, in a oferi scripturile oferite gratuit, fara notificare prealabila.
10.5. In cazul disfunctionalitatii sau a problemelor aparute in functionarea unui serviciu sau domeniu, cauzate de o terta parte, proprietar sau beneficiar al acelui serviciu, ce se face raspunzatoare pentru situatia creata, nu putem fi considerati raspunzatori.
XI. FORTA MAJORA
11.1. Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru orice intarziere, intrerupere sau esecul in indeplinirea obligatiilor sale in caz de razboi, incendii, inundatii, furtuni, cutremur, sau alte evenimente similare in afara controlului partilor implicate. Daca se produce vreo forta majora, partea care invoca forta majora va notifica prompt celeilalte.

XII. NOTIFICARI
12.1. Prezentul document (Termeni si conditii) este intocmit in concordanta cu legile in vigoare de pe teritoriul Romaniei si cu legile Uniunii Europene.
12.2. In cazul actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, vom coopera cu autoritatile cu toate resursele de investigare contra infractiunilor.
12.3. Clientii care incalca prezentele prevederi, pot raspunde penal sau civil.
12.4. In cazul in care un proprietar al unui cont incalca prezentele prevederi intr-o masura foarte grava, considerata de noi asa, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile clientului respectiv.
12.5. Pentru situatia in care un reseller nu poate fi contactat si nu face dovada platii sau isi abandoneaza pur si simplu clientii, ne rezervam dreptul de a contacta direct clientii acestuia pentru a-i informa asupra situatiei.
12.6. Neacceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai sus, constituie motiv de suspendare si dezactivare a serviciului.
12.7. Ne rezervam dreptul oricand de a face modificari, adaugiri, anulari, excluderi ale ofertelor, serviciilor sau produselor vandute, preturi si pagina web, continutul acestui documente (Termeni si conditii). Informari despre aceste modificari vom face pe www.svh.ro, prin anunturi pe forum sau in panoul de control al clientilor. Clientii sunt rugati sa studiezi lunar acest document, pentru a fi la curent cu eventualele modificari.
12.8. Toate adresele noastre de email trebuie sa nu fie blocate de spam sau junk, iar adresele de email ale clientilor, aflate in baza noastra, trebuiesc sa fie valide, pentru a putea primi de la noi informari, notificari si alte informatii.

 

Preturile afisate sunt in Euro la un curs de 4,6 Ron / Euro si NU CONTIN TVA
Translate »
Server SSL Certificate