• Inregistrare domenii la cel mai bun pret si gazduire site-uri web pe servere performante. Tel: 0248.28.00.41 0310.80.03.11 0755.70.00.71
  • Administrare cont

CDN Hosting

Ce este CDN (Content Delivery Network)?

O retea de livrare a continutului (CDN) este un sistem interconectat de servere cache care folosesc proximitatea geografica ca un criteriu pentru furnizarea continutului web, continand copii ale datelor postate in diverse noduri ale unei retele. Software-ul de management CDN calculeaza dinamic care server se afla cel mai aproape de clientul solicitant si ofera rapid continut, in baza acestor calcule.

cdn-map

Astfel, furnizorul poate trimite acelasi continut la mai multi solicitanti, chiar si in cazul in care latimea de banda este limitata. Acest sistem elimina nu numai distanta pe care trebuie sa se deplaseze continutul, reduce si numarul de pierderi de pachete, optimizeaza latimea de banda, minimizeaza time-out-ul, latenta si bruiajul. In cazul unui atac sau a unei defectiuni la o jonctiune pe internet, continutul unui site gazduit pe un server CDN va ramane disponibil.

Veti observa cu 65% mai putine accesari ale serverului, salvand astfel 60% din banda de trafic. Acest sistem CDN lucreaza in trei etape independente:
– ruteaza continutul (Content routing) – asigura o corespondenta corecta intre solicitant si continutul din locatia respectiva;
– furnizeaza continutul (Content delivery) – asigura securitatea si managementul continutului, de la codificare si indexare pana la transmiterea informatiilor la solicitant, operand cu intregul flux de retea;
– analizeaza performanta – nevoia unui client ce foloseste acest sistem de un feed-back al performantei CDN.

Pentru activarea contului CDN e nevoie sa aveti un cont de gazduire linux activ.

Activati acum contul dumneavoastra CDN!

Nu trebuie configurat:

Nu este nevoie sa pierdeti timpul configurand sau alegand fisierele care urmeaza a fi stocate in acest sistem CDN. Tehnologia, in sine, stocheaza informatia in baza traficului, oferind date sigure si in mod rapid catre solicitant.

Accepta continut static sau dinamic:

CDN stocheaza resurse statice (Java Script, CSS, imagini), iar continutul dinamic va fi incarcat direct pe server in mod automat.

Control pe fiecare pagina:

CDN ofera un control fin pe fiecare pagina a site-ului. Poate fi activata stocarea HTML complet sau prin personalizare individuala.

Always Online:

Chiar daca serverul dvs. este offline, CDN construieste o versiune Always Online prin care pastreaza o copie limitata a site-ului, astfel incat cele mai vizualizate pagini sa poate fi vizibile.

Integrat in cPanel:

Sistemul CDN este acum integrat in cPanel si este disponibil pentru toate conturile web.

Preturile afisate sunt in Euro la un curs de 4,6 Ron / Euro si NU CONTIN TVA
Translate »
Server SSL Certificate