• Inregistrare domenii la cel mai bun pret si gazduire site-uri web pe servere performante. Tel: 0248.28.00.41 0310.80.03.11 0755.70.00.71
  • Administrare cont

Despre noi

Bun-venit la SHV! Noi suntem compania pe care va puteti baza pentru toate serviciile de web hosting si inregistrare domenii web.

Transfer de la vechiul hosting

Transferul datelor de la un alt hosting la noi pe server se face gratuit, in cazul in care doriti acest lucru.

Uptime Garantat 99.9%

Va oferim o garantie uptime (monitorizata de noi) de 99,9%, pentru toate planurile noastre. Puteti fi sigur ca site-ul dvs. este in siguranta, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

Spatiu pe disc & Trafic

Va oferim mai multe planuri, cu diverse optiuni de stocare, pentru site-urile dvs.

Garantarea returnarii banilor in 30 de zile

In cazul unor situatii speciale, in care ati fost nesatisfacuti de anumite servicii, printr-o cerere, puteti solicita returnarea banilor, in termen de o luna, pentru platile efectuate in avans pentru abonamentele de gazduire. Returnarea sumelor achitate se face integral mai putin comisioanele bancare. Servicii ce nu sunt incluse in garantia de 30 de zile: inregistrarea numelor de domenii .ro sau internationale.

Suport tehnic 24 de ore pe zi – 7 zile pe saptamana

Operatorii nostri sunt disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru a va oferi ajutorul de care puteti avea nevoie. Indiferent daca aveti nevoie de asistenta, inregistrare de domenii, transfer de domenii sau site-uri, noi suntem aici sa va ajutam!

Servicii multiple pentru a se potrivi oricarui buget

Avem planuri de web hosting potrivite pentru oricine si oricand! Panou de control – cPanel Va oferim un panou de control numit cPanel. cPanel este un panou de control care va permite sa va administrati domeniul prin intermediul unei interfete web. Cea mai importanta parte din munca unui proprietar de site web este de a creea, incarcarea si edita paginile web. In cPanel, un proprietar de site are mai multe optiuni pentru gestionarea continutului.
Cu ajutorul cPanel beneficiati de urmatoarele:
* Statistici detaliate pentru domenii
* Acces webmail / filemanager non-stop
* Adaugare de domenii secundare
* Creare si administrare de adrese E-mail
* Creare si administrare de conturi FTP
* Creare si administrare baze de date
* Instalare programe folosind Fantastico
* Adaugare comenzi cron jobs
* Editare de zone DNS (A, MX, CNAME)
* Administrare Backup

Preturile afisate sunt in Euro la un curs de 4,6 Ron / Euro si NU CONTIN TVA
Translate »
Server SSL Certificate