• Inregistrare domenii la cel mai bun pret si gazduire site-uri web pe servere performante. Tel: 0248.28.00.41 0310.80.03.11 0755.70.00.71
  • Administrare cont

Cum cumpăr

SVH vinde produsele sale on-line, prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.payU.ro. Serviciile de gazduire web pot fi achitate si prin transfer bancar, cu ordin de plata, sau Internet Banking, cat si numerar la orice sucursala Raiffeisen Bank.

In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre astfel:

1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul COMANDA ACUM!

2. Urmati procedura de comanda, introduceti datele dvs. personale sau logati-va, in cazul in care sunteti client SVH.

3. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele printr-un click pe butonul FINALIZARE COMANDA.

4. Introduceti datele despre credit/debit card. Daca ati ales metoda de plata Card credit/debit este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) se foloseste sistemul 3-D Secure, elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU (ePayment), aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
In plus, 3-D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.
Sistemul 3-D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante despre comanda dvs.
Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line? Produsele de pe ww.svh.ro sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PayU (ePayment).
Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. SVH si PayU (ePayment) garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

Cititi Politica de confidentialitate PayU (ePayment) pentru mai multe informatii despre subiect.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului 3-D Secure aplicat de catre PayU (ePayment) pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele PayU (ePayment), acestea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3-D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Cititi Verified by Visa si SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul 3-D Secure.

Preturile afisate sunt in Euro la un curs de 4,6 Ron / Euro si NU CONTIN TVA
Translate »
Server SSL Certificate